Rendkívül egyszerű használat jellemzi, mindössze néhány művelet elegendő ahhoz, hogy kiváló desszerteket kapjunk, amelyek tetszés szerint befejezhetők és díszíthetők. Ezenkívül az UHT-kezelés garantálja a stabilitást és az állandó minőséget.
JELLEMZŐK:
✓ Hidrogénezett zsírok nélkül
✓ UHT sterilizálás
✓ Állandó minőség
✓ Tárolása nem igényel hűtőszekrényt,
csak hűvös és száraz helyet (max. 20 °C)
✓ Hosszú eltarthatósá
Gyors és egyszerű elkészítés:
1 lépés: Öntsd az alapot egy forraló edénybe, vagy tálba.
2. lépés: Melegítsd (NE FORRALD!) addig, míg teljesen folyékony állagú lesz.
3. lépés: Töltsd pohárba, vagy formába.
4. lépés: Ted hűtőbe 1-2 órára
Használhatsz hozzá bármilyen kekszet, vagy öntetet a tálaláshoz.